Director Banda Juvenil

Cornelio Gómez Navarro

Nascut a Real (València), comença els estudis musicals a l’Escola de Música de la “Lira Realense” i posteriorment, al Conservatori Superior “Joaquin Rodrigo” de València, obté el títol de Professor Superior de Clarinet amb el professor José Cerveró.

Continúa la seua formació amb Juan A. Fenollar i assisteix a cursos de perfeccionament amb mestres com Miguel Espejo, Joan Enric Lluna, Reinhard Wieser, José Vte. Herrera, Bertram Egger, Jan Guns, Rupert Fankhauser, Hubert Salmhofer i Vicent Alòs.

Ha sigut clarinet solista de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

Ha format part de de la Banda Municipal d’Albacete, de la que ha sigut clarinet solista. Ha col·laborat entre altres amb l’Orquestra de Córdoba, Orquestra Simfònica de l’Estat Rus, Orquestra Filharmònica Estatal de Sibiu (Romanía), Orquestra del Palau de les Arts i especialment amb l’Orquestra de València, amb la que col.labora assiduament.

A l’ambit docent, ha impartit classes a diferents Escoles de Música, Centres Autoritzats i Conservatoris Professionals de la Generalitat Valenciana. Actualment es professor de clarinet al l’Escola de Música “José Moreno Gans” d’Algemesí i a l’Escola de Música de la Unió de Torrent.

A l’ambit de la direcció estudia amb Rafael Sanz Espert, i assiteix a diferents cursos de perfecionament entre els que destaquen els organitzats per la Berklee College of Music a València.

Ha sigut director de la Banda Juvenil de la Unió Musical “Lira Realense”, de la Banda de la Associació Amics de la Música de Benifaió i de la Banda de la Societat Musical L’Armonía de Montroi. També ha dirigit com a invitat la Banda de Veterans de la Ribera del Xúquer i la Banda de la Associació Musical Canalense de Canals.

A l’actualitat és director titular de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Torrent.